Festival Musicalta

" Je hoeft niet naar de grote steden om van bijzondere concerten te genieten! Met Musicalta komt de muziek naar jou! Kom luisteren naar internationaal bekende artiesten die u zullen betoveren door hun universum! "

In 1996 vestigde Musicalta zich ver van de stedelijke centra met als doel een muziekfestival en een muziekacademie op het hoogste niveau in de Elzas te brengen. Elke zomer verandert Musicalta de regio in een ware campus waar musici en publiek samenkomen om gedurende 20 dagen uitzonderlijke muzikale momenten te delen. Een van de originele kenmerken van Musicalta is het aanbieden van evenementen in aantrekkelijke formats (artistieke inhoud, locaties, toegankelijkheid voor het publiek) die de hoogste normen van toewijding en creativiteit combineren met de wens om zo dicht mogelijk bij het publiek te zijn. Het succes van het zomerevenement - een niet te missen ontmoetingsplaats voor festivalgangers en studenten van over de hele wereld - inspireerde ons om een stap te zetten naar het hart van de stad. Het was in de stad Lyon dat we besloten 'Lyon Printemps Musical' te creëren. In 2022 verhuizen de masterclasses van Printemps Musical naar Chatou, net buiten Parijs. Gelegen tussen de Seine en het groen, en bereikbaar met de RER vanuit Parijs, geniet het Conservatorium van Chatou van een rustige en aangename omgeving, die studenten en docenten een unieke kwaliteit van werk en uitwisseling biedt.

Aanvullende info
  • Gesproken talen : Français, Anglais
  • Tarieven : gratis
  • Soort evenement, expositie : Festival de musique
  • Plaats/Begin van het evenement : Pays de Rouffach, Vignobles et Châteaux
  • Parkeerplaats voertuigen : A moins de 200 m d'un parking public gratuit
Info & reserveringen

En cliquant sur « Envoyer », vous acceptez que l’Agence régionale du Tourisme Grand Est (ART GE) utilise vos prénom – nom - adresse e-mail - téléphone dans le but d’instruire votre demande. Pour en savoir plus sur le traitement de vos données à caractère personnel, consultez notre politique de confidentialité.

Je bericht is verzonden

Volgende
Weer
Vandaag
Morgen
Overmorgen
Haguenau
-
: km/h
-
: km/h
-
: km/h
Straatsburg
-
: km/h
-
: km/h
-
: km/h
Colmar
-
: km/h
-
: km/h
-
: km/h
Mulhouse
-
: km/h
-
: km/h
-
: km/h
Saint-Louis, FR
-
: km/h
-
: km/h
-
: km/h