Pension van de Zusters van de Zeer Heilige Verlosser

Het Pension van de Zusters van de Zeer Heilige Verlosser biedt u de mogelijkheid om rond het klooster te wandelen, het erfgoed te ontdekken en te genieten van de rust in het park en de tuinen... Het is ook de ideale plaats om wat verkoeling te zoeken, enkele ligstoelen, leunstoelen en banken staan ter beschikking van de bezoekers
Tijdens het seizoen kunt u ook gebruik maken van de wekelijkse rondleiding over de site: elke zaterdag om 13.30 uur (tot de herfst). Voor de meer nieuwsgierigen en geïnteresseerden is de "tentoonstellingszaal" Moeder Alphonse Marie, zalig verklaard op 9 september 2018, toegankelijk met het bekijken van een film van 7 minuten die de geschiedenis van de congregatie voorstelt.

Aanvullende info
  • Hoogte : 266m
  • Dichtstbijzijnde treinstation : 3km
  • Aanverwante faciliteiten/services : Terras, WC
  • Gesproken talen : Français, Allemand, Anglais
  • Eetgelegenheid ter plekke : Cafetaria, Restauratie voor groepen, Restauratie voor individuele reizigers
Info & reserveringen

En cliquant sur « Envoyer », vous acceptez que l’Agence régionale du Tourisme Grand Est (ART GE) utilise vos prénom – nom - adresse e-mail - téléphone dans le but d’instruire votre demande. Pour en savoir plus sur le traitement de vos données à caractère personnel, consultez notre politique de confidentialité.

Je bericht is verzonden

Volgende
Weer
Vandaag
Morgen
Overmorgen
Haguenau
-
: km/h
-
: km/h
-
: km/h
Straatsburg
-
: km/h
-
: km/h
-
: km/h
Colmar
-
: km/h
-
: km/h
-
: km/h
Mulhouse
-
: km/h
-
: km/h
-
: km/h
Saint-Louis, FR
-
: km/h
-
: km/h
-
: km/h