De eerste kok Pierre Muller verzoekt u om een gastronomische kaart die een creatieve keuken met gedane producten insluit, huis, een kaart van terroir van de Vogezen van het Noorden die u uitnodigen, op de ontdekking van de schotels die de reputatie van de Elzas doen, en een kaart banket met menu's aan thema's in een marge van zeer aantrekkelijke prijzen te ontdekken.
- Huisdieren welkom : ja
- Gastronomisch restaurant : nee
- Specialiteiten uit de Elzas : nee
- Flammkuechen : nee
- Vegetarisch : nee
- Vis : ja
- Glutenvrij : nee
Aanvullende info
- Tarieven catering (€) :
- Mini menukaart : 6
- Maxi menukaart : 25
- Mini menu : 16,50
- Mini daggerecht : 10,80
- Betaalmiddel(en) : Bankpas, Cheque, Chèques vacances, Contant, Tickets restaurant
- Soort restaurant : semi-gastronomique, Traditioneel
- Specialiteiten : Gibier, Vis, Fruits de mer
- Handige cateringservices : Picknickmand, Ook voor groepen, Catering en organisatie van recepties
- Gesproken talen : Français, Allemand, Anglais
- Handige services : Ontvangst/geopend voor groepen
- Aantal plaatsen :
- zaal 1: : 145
- zaal 2: : 150
- Nombre total de couverts en salles : : 295
- terras 1: : 40
- Voorzieningen in restaurants : Terrasse, Airco, Salle de banquet / mariage
- Voorzieningen/services voor kinderen : Kinderstoel, Flesjeswarmer, Kleurpotloden en kleine spelletjes, Klein welkomstgeschenk (ballon, lolly,...), Mogelijkheid voor flesjes/potjeswarmer, Te kleuren placemat, Verschoontafel/matras
- Fietsvoorzieningen en -services : Parking ou arceaux à vélos
- Accommodatie ter plekke : Ja
Labels
Openingstijden en -data kunnen door omstandigheden wijzigingen ondergaan. Houd hiermee rekening in je voorbereidingen.
Van tot