Handwerklaboratorium van lokale producten: conserven, zuurkool, jam maar ook
- Gepasteuriseerde groenten in azijn (asperges, courgettes, wortelen, augurken...): onze specialiteit zijn asperges, zowel als aperitief als bij een gastronomische salade, raclette, pierrade, taart, ...
- Confituren (Mengsel van fruit, wijn, honing en specerijen): confits bij wild, eendenborst, kapoen, foie gras, maar ook bij uw kaasplateaus tijdens feestelijke maaltijden.
- Chutneys (Mengsel van fruit, groenten, azijn, rietsuiker en specerijen): zoetzure fruit- en groentemengsels, lekker bij foie gras, gerookte eendenborst, koud vlees, couscous, tajine en kazen en vleeswaren.
- Vruchten op siroop (Fruit, water, suiker en kruiden)
- Vruchtensiroop (Fruit, water, suiker, citroensap en kruiden)
- Kunstmatige seizoensjam met gereduceerd suikergehalte, gekookt in een koperen ketel: een suikergehalte tussen 42% en 45% in het eindproduct (vruchtensuiker plus toegevoegde suiker)
Erkend als ambachtsman door de Kamer van Ambachten, biedt Les bocaux de saison een breed scala aan kwaliteitsproducten.
- Zwembad : nee
- Spa en behandelingen of balneotherapie : nee
- Parkeerplaats : nee
- Afgesloten fietsenstalling : nee
- Restaurant ter plekke : nee
- Airco : nee
Aanvullende info
- Betaalmiddel(en) : Bankpas
- Gesproken talen : Français
- Handige service : Online verkoop van producten.
- Soort winkel : Confiturerie